Ciprian Dobrescu

Desi din 2003 antrenez si consiliez nutritional, abia in 2013 mi-am descoperit adevarata vocatie : fiind jucator pasionat de poker (pasionat = imi place pokerul), am avut ocazia sa particip la un podcast de poker (Peste Prajit, episodul 161), unde am discutat despre cum un jucator de poker ar trebui sa isi organizeze mesele si miscarea, pentru a avea un mindset cat mai bun la mese. Dupa aceea, am lucrat atat online, cat si "pe teren" cu peste 30 de jucatori, rezultatele lor culminand cu un al doilea podcast (Peste Prajit, episodul 191), unde am demonstrat cum se poate introduce echilibrul in viata oricarui grinder.

Din octombrie, 2014, am devenit colaborator al PokerNews, unde scriu articole dedicate jucatorilor de poker. Nu scriu des, pentru ca, din punctul meu de vedere, calitatea si informatia, mai ales pentru un jucator de poker, trebuie sa primeze.

Toate acestea fiind spuse, aici, in rubrica PokerFit, voi publica articole care sa va ghideze in viata voastra de jucatori de poker, astfel incat, pe langa o stare de sanatate optima, sa aveti si un mic edge asupra adversarilor. Da, cateodata sa stii Pokerstove pe de rost nu e indeajuns!

Have an account? Sign in

New to EvilAce? Sign Up!